Skovlyst Production A/S

Logo transperant

Skovlyst är i dag en av Danmarks ledande specialölsbryggerier och har existerat sedan 2004. Skovlyst har genom åren bryggt och utvecklat mer än 60 olika öltyper och läsk, alla har de som utgångspunkt i skogens råvaror som säkrar konsumenterna en unik och spännande smakupplevelse.

Konceptet tog form 2004 då grundaren av Skovlyst övertog ett gammalt traditionsrikt gästgiveri och restaurerade detta till ett stämningsfyllt restaurangbryggeri i Hareskoven. Hareskovens idylliska omgivning blåste nytt liv i bryggmästarens bryggprocess, och idéen om att använda skogens råvaror som t.ex fläderblommor, björksirap, ekspån, myskmadra och nässlor i bryggprocessen, blev till verklighet.

Bryggmästare och grundare av Skovlyst Production A/S, Casper Møller, startade Skovlyst med en vision om att skapa spännande och annorlunda smakupplevelser av hög kvalitet till ett rimligt pris. Brygger Skovlystölet i samarbete med bryggerier i både Frankrike, Polen och Österrike. Detta är med till att säkra produktion av stora mängder med en hög kvalitet som lever upp till bryggmästarens vision om att kvalitet, rimligt pris samt en unik smakupplevelse ska gå hand i hand.